022 329 469       Cara Dušana 180, Nova Pazova

0

OBLICI ZA ŽIVOT

Moto kao pokretač u našem dugogodišnjem iskustvu, izdvojio nas je kao tim i firmu koja je ne prestanim zalaganjem uspela da razvije istančan ukus za kvalitet i dizajn nameštaja koji će oplemeniti Vaš dom i učiniti Vaš život lepšim. 

Od momenta našeg osnivanja 2001. godine, kroz nesebičnu posvećenost i profesionalnost u poslovanju dostigli smo nivo liderskog salona nameštaja u našem regionu. Višegodišnje iskustvo, ponuda kvalitetnog i modernog nameštaja koji zadovoljava opremanje svih vrsta prostora, uz uvek ljubazno i iskusno osoblje koje će Vam pružiti neophodne informacije i pomoć u opremanju Vaših prostora, opravdava naše postojanje. Nudimo veliki izbor visokokvalitetnog nameštaja koji je izložen u našem salonu na 1600 kvadratnih metara prostora, isporuku i montažu nameštaja do Vašeg doma koju obavljaju naši iskusni monteri. Bilo da je naš ili uvozni nameštaj, pratimo zahteve i kretanja na tržištu nameštaja kako bi mogli izaći u susret zahtevima kupaca.

U praćenju modernih trendova, želji za daljim i uspešnim poslovanjem i lakšom kupovinom nameštaja u narednom periodu omogućili smo i internet prodaju nameštaja gde su prezentovani svi prodajni artikli uz veliki izbor kako pločastog tako i tapaciranog nameštaja sa velikim izborom dezena.

Salon nameštaja “Vanja2” postoji kako bi bila pružena pomoć kako novim tako i postojećim vlasnicima da dobili nameštaj i dizajn kakav žele.

Naše postojanje opravdava Vaše poverenje!

 

 

Radno vreme

Ponedeljak-petak od 8 do 21h

Subota od 8 do 17h

*Nedeljom ne radimo

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama i budite uvek u toku sa novim popustima i promocijama.

Mail lista

Prijavite se na mail listu i primajte obaveštenja o aktuelnim akcijama i promocijama.